a community of superheroes

Wat volgde waren nog meer vragen

Vragen die steeds meer over zijn kern gingen om uit te komen bij de vraag: ‘Wie ben ik? Wat kom ik hier doen?’. Om antwoorden op díe vragen te vinden had hij een reis te maken. Een reis naar binnen. Een reis die hem confronteerde met de verborgen schat die achter zijn grootste angst lag en voor hem echt scary shit was.

Maar Marcel had de moed verder te reizen.

Een reis die hem bij zijn missie, bij zijn ziel bracht en fucking amazing was.
Achter alle opgeslagen verhalen in hemzelf, lag het belangrijkste verhaal te wachten om ontdekt, geschreven en verteld te worden: het verhaal van zijn innerlijke held. Een verhaal over zijn diepste dromen en verlangens, over zijn eigen unieke pad. Een ontketenend verhaal, waarbij hij zijn ultieme vrijheid vindt en zijn kwetsbaarheid zijn kracht wordt. Waarmee hij gaat doen wat hij eerder vermeed: hij durft in het volle licht te staan en de wereld te laten zien wie hij werkelijk is en wat hij hier komt doen.

Gevuld met inspiratie is hij overtuigd van de grootsheid van het leven, dat van hemzelf en van de ander. Dat van jou. Van de mogelijkheden die het biedt om dat leven zélf te creëren. Niet alleen voor hemzelf, maar ook voor jou.

Zijn droom? The hero’s hangout! Een veilig podium voor iedereen om te experimenteren, om op te durven te staan en de kunstenaar, de artiest de held te laten zien die in ons allemaal zit. Voor iedereen die zijn innerlijke held wil ontdekken en daarmee ultieme vrijheid ervaart.

You will love it!

Can you remember who you were before the world told you who you should be?