a community of superheroes

Wil jij voor jouw publiek een overgetelijke en inspirerende ervaring?

 

Wij mensen zijn geboren verhalenvertellers. Niet alleen tegen elkaar maar vooral tegen onszelf. We hebben allemaal dat stemmetje in ons dat constant verhalen vertelt over ons leven, werk, liefde, geluk, verlangens, dromen, en ook onze angsten, twijfels en onzekerheden.

Marcel is een gepassioneerde Storyteller en neemt je mee op reis langs verhalen die gaan over jou! Wie ben jij en wat kom je hier doen? Marcel gelooft dat we diep van binnen allemaal een held(in) zijn en dat het onze missie is om dit in onszelf omhoog te halen. Deze verborgen schat is diep in ons  verstopt en om die schat op te graven mogen we een avontuurlijke ontdekkingsreis maken. Een ontdekkingsreis die gepaard gaat met vele uitdagingen en obstakels maar die ook zorgt voor een leven van betekenis en verbinding met anderen.

Marcel zijn ontdekkingsreis is begonnen in 2012 en sindsdien heeft hij ontzettend veel meegemaakt, ontdekt en geleerd. Vaak met vallen en opstaan. In 2018 heeft hij zijn succesvolle verzekeringsbedrijf en huis verkocht, het grootste gedeelte van zijn persoonlijke spullen weggegeven en heeft een jaar lang gereisd.

In 2022 is hij verhuisd naar Portugal en heeft hij een succesvol bedrijf als Storyteller opgebouwd. Nu geeft hij lezingen in binnen- en buitenland, heeft een succesvolle podcast en organiseert internationale events.  Zijn avonturen, gevuld met hoogte- en dieptepunten en vele inzichten leveren bijzondere verhalen op die hij op geheel eigen wijze deelt met zijn publiek. Verhalen die gevuld zijn met een lach en een traan maar die altijd inspirerend zijn en jou aan het denken zetten over jouw leven.

De lezingen van Marcel kunnen aangepast worden naar elke lengte en voor elke grote van groep. Zijn energie is van uitzonderlijk hoog niveau en staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Wil je meer weten over de mogelijkheden dan kun je contact opnemen via mail@marcellahaije.com of op 06-21210401.

 

Can you remember who you were before the world told you who you should be?

"Marcel kan het beste uit jezelf omhoog halen, hij stelt superscherpe vragen die echt doordringen tot de kern waarmee hij mensen een cadeau geeft!"

Maartje Koper

Geldmindset coach, wet van Aantrekkings- kracht expert en Business Coach

"Marcel kan verhalen uit jou halen die je helpen om de schat uit jezelf te halen"

Reggie Nelissen

energetisch leiderschap en business coach

"Ik word heel erg vrolijk van zijn verhalen die uit zijn hart komen, inspirerend zijn en stof tot nadenken geven"

Debbie van Weelden

ondernemer en founder van Lois Lee Skincare Products

"Praten met Marcel geeft zoveel energie en dat voelt zo ontzettend lekker aan!"

Patty Golsteijn

Miss Cut The Crap