Geplaatst in: ,

Ayahuasca – De Reis van je leven

Er zijn van die gebeurtenissen in je leven die niet alleen een verrijkend inzicht en een onuitwisbare herinnering achterlaten maar ook een bijzonder verhaal opleveren. Mijn 4 daagse Ayahuasca retreat in de Portugese bergen was zo’n gebeurtennis. Mijn ervaringen met zowel de Kambo kikker als de Ayahuasca deel ik in onderstaande filmpjes.

subscribe unleash

Subscribe to my Youtube channel

Wat overblijft zijn de herinneringen en een bijzonder verhaal met de bijbehorende lessen en plotwendingen. Ik ben dankbaar voor mijn ervaringen, de gesprekken met de Sjamaan en de andere gasten en in het bijzonder de aanwezigheid van de poes die een wezenlijke bijdrage heeft geleverd aan een fantastisch verhaal.

You are the storyteller of your own life and you can create your own legend!

Much love,

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter