Geplaatst in: ,

Podcast met Maartje Koper

In deze podcast praat ik met Maartje Koper over hoe wij onze eigen realiteit creëren. Maartje is een bewustzijnscoach en zij helpt bezielde ondernemers hun missie op aarde neer te zetten.

Maartje is een expert op het gebied van De Wet van Aantrekkingskracht en daar gaan we het deze keer uitgebreid over hebben. We praten over hoe wij onze eigen realiteit creëren met ons onderbewustzijn en hoe wij dit kunnen aansturen door bewust te worden van wie we zijn en wat onze diepste verlangens zijn. Veel mensen lopen rond met een masker en eigenlijk weten ze niet wie ze ten diepste zijn en wat ze nou echt willen. Hoe kun je ontdekken wat je diepste verlangens zijn om daar vervolgens gehoor aan te geven? Daarnaast hebben we het over afstemmen op je dromen, wat is het en hoe doe je dat?

Ook hebben we het uitgebreid over beperkende overtuigingen, de gedachten die ons tegenhouden om datgene te doen wat we het liefste willen doen en  staan we stil bij problemen die we denken te hebben maar onmogelijk op te lossen zijn.

Als je meer duidelijkheid wilt hebben over je (onbewuste) gedrag en hoe dit jouw realiteit creëert dan mag je deze uitzending niet missen. Maartje heeft het talent om belangrijke maar ingewikkelde materie helder te maken en in begrijpelijke taal uit te leggen. Ik garandeer je een hele bijzondere aflevering die jou meer helderheid gaat geven over jezelf.

Wil je meer weten over Maartje, bezoek dan haar website.

Much love,
marcel lahaije

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter