Geplaatst in: ,

Podcast met Bram Martens

In deze podcast praat ik met stand-up comedian Bram Martens uit Eindhoven.  Wat maakt het dat iemand ervoor kiest om stand-up comedian te worden, hoe wordt je het en wat komt er allemaal bij kijken?

Ik praat met Bram over het ontdekken van zijn roeping, de eerste keer dat hij op het podium stapte en ook de eerste keer dat hij ‘dood ging’ op het podium. Wat gaat er door je heen als je op het podium staat en niemand lacht om je verhalen, hoe ga je om met afwijzing.Bram Martens

En natuurlijk neemt Bram ons mee op een reis langs persoonlijke verhalen die de inspiratie vormde voor zijn werk op het podium. Hij verteld over zijn pijnlijke ervaringen in de medische wereld en hoe deze de ingrediënten vormde van hilarische verhalen. Als jij denkt dat een vasectomie en een besnijdenis niet grappig kunnen zijn dan mag je deze podcast niet missen. En als ‘cherry on the cake’ sluiten we af met een spannend en grappig verhaal over wiet ;-).

Net zoals het theater en het leven vormen een lach en een traan de ingrediënten van deze bijzondere, inspirerende en humoristische podcast.

Much love,
marcel lahaije


Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter