Geplaatst in: ,

Podcast met Patrick Lassen

In deze podcast praat ik met Patrick Lassen, mindcoach en bedenker van de Visual Reversal methode.

Toen Patrick op 18 jarige leeftijd als vrijwilliger in een verpleeghuis werkte gebeurde er iets dat de koers van zijn leven zou bepalen en ging hij zich richten op het thema levenslust. Wat bezielt iemand om op zo’n jonge leeftijd met zo’n serieus onderwerp bezig te zijn zoals levensvreugde?

Op 20 jarige leeftijd begon hij uitvoerig onderzoek te doen en zijn
ontdekkingen en inzichten deelt hij in deze podcast. Ik praat met Patrick onder andere over angst, één van de grootste belemmeringen om een vreugdevol leven te leiden. Patrick heeft een methode bedacht om onze onbewuste belemmeringen boven water te krijgen en deze te transformeren naar gedachtes die niet alleen helpen om onze grote droom boven water te krijgen maar ook om deze te realiseren. Ook staan we stil bij zelfvertrouwen, wat is het precies en hoe kan ik dit verhogen.

Geniet van dit inspirerende en leerzame interview.

Much love,
marcel lahaije

 

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter