Geplaatst in: ,

Podcast met Patrick Lassen

In deze podcast praat ik met Patrick Lassen, mindcoach en bedenker van de Visual Reversal methode.

Toen Patrick op 18 jarige leeftijd als vrijwilliger in een verpleeghuis werkte gebeurde er iets dat de koers van zijn leven zou bepalen en ging hij zich richten op het thema levenslust. Wat bezielt iemand om op zo’n jonge leeftijd met zo’n serieus onderwerp bezig te zijn zoals levensvreugde?

Op 20 jarige leeftijd begon hij uitvoerig onderzoek te doen en zijn
ontdekkingen en inzichten deelt hij in deze podcast. Ik praat met Patrick onder andere over angst, één van de grootste belemmeringen om een vreugdevol leven te leiden. Patrick heeft een methode bedacht om onze onbewuste belemmeringen boven water te krijgen en deze te transformeren naar gedachtes die niet alleen helpen om onze grote droom boven water te krijgen maar ook om deze te realiseren. Ook staan we stil bij zelfvertrouwen, wat is het precies en hoe kan ik dit verhogen.

Geniet van dit inspirerende en leerzame interview.

Much love,
marcel lahaije

 

Geplaatst in: ,

3 reacties

 1. M K op 18 september 2021 om 22:30

  Leuke podcast met positieve vibes. Maar ik zet oprecht kanttekens bij het verhaal van Patrick Lassen. Waarom? Ik ken de man van mijn jeugd (school en korte vriendschap) en daarin leerde ik hem kennen als iemand die regelmatig grote verzinsels als waarheid presenteerde. Zo zou zijn vader rijk zijn, in Amerika wonen en goede banden hebben met Eminem, om maar iets te noemen. Daarnaast heb ik hem ook vaker op kleptomanisch gedrag betrapt en heeft hij ook spullen van mij en anderen ontvreemd. Ik herken dan ook niets van de omschreven jeugd terwijl ik hem rond die periode wel kende en zo nu en dan met hem omging.

  Hij lijkt het praten niet verleerd in ieder geval. Normaliter zou ik hier geen aandacht aan besteden maar gezien hij als doel heeft om mensen te helpen, niet gratis heb ik zo het idee, wil ik daarvoor behoeden. Wees dus gewaarschuwd.

  • Ronald Lassen op 6 november 2021 om 17:01

   Hallo, ik luister graag naar deze Podcasts met vriendelijke stem en prettige stijl van presenteren van Marcel Lahaije. Ik ben Ronald Lassen, de vader van Patrick. Om met de deur in huis te vallen, wil ik juist de mensen waarschuwen die in contact komen met Patrick. Als baby was hij al een fantast en dat is in de loop der jaren uitgelopen op een narcistische persoonlijkheid. In alles wat hij praat zit verscholen, de kennis van anderen die hij slim omvormt en er in gaat geloven. Ok dat doen we allemaal. Alle jaren stelde ik Patrick vragen met wie, wat waar en wanneer. Puur belangstelling. En een poos later herhaalde ik expres deze interesse naar hem. En dan zie ik elke keer weer zijn masker afvallen. Er weinig overblijft van waar hij veel eerder zo enthousiast over sprak met mij. Op een dag vertelde Patrick aan mij, ik werk nu aan een nieuwe toekomst en ben werkzaam als manlijke “escort” . Pa je hoort het goed, ik ben een hoer. Inwendig schrok ik enorm natuurlijk maar liet het niet merken. Doorgaans zegt Patrick, en het betaald zo veel, mijn baas is blij met mij als medewerker en “pickup artist. Het gevaar en geklungel waarmee hij anderen zogenaamd een gelukkiger leven wil geven is naar mijn mening schadelijk voor menselijke gezondheid. Patrick is geen beëdigd arts, geen lid van de Branche Vereniging Nederlands Artsen Verbond, mag zich geen dokter noemen, heeft geen eed belofte afgelegd, heeft geen diploma in de psychologie VISUAL RIVERSAL methode. Ik ken Patrick goed. Het is een 1e klas naprater, wijsheden uit gedownloade boeken uitgeprint. Deze goed gevulde ordners met eigen ideën perfect geslepen eigen versie. Daarbij heeft hij alles mee. Zijn lengte, stemgeluid, jong en knap, geslepen manier van mensen voor zich weten te winnen. Patrick is hobbyist zonder empathie waar we nu serieus voor gewaarschuwd zijn.

 2. R. Lassen op 21 november 2021 om 11:20

  Zeer interessante podcast. Marcel La Haije warme stem en transparant. Patrick Lassen leeft zelf zijn hele leven getroumatiseerd en presenteerde zichzelf zelfs aan R.I.A.G. en later psychologen als een fantast, een manupilator. Patrick is zelden of nooit transparant. Kan gekenmerkt worden als “sluwe narcist”. Ik ken Patrick heel veel jaren en is opgevoed bij zijn moeder, alleenouder die zwaar worsteld(de) met haar eigen sexuele identiteit. Haar moeder Jopie, voedde haar zoon Rob en Willie (de moeder van Patrick) op met straffen en meppende handen. Dat gebeurde doorgaans met Patrickje omdat zijn moeder deze opvoedings stijl meegekregen had van huis uit. En dan nog Willie’s broer Rob, beschadigd en geroumatiseerde broer genoot dagelijks hoe Willie zwaar leed onder zijn gniepige pesterijen. Sorrie maar op dit moment verdraait Patrick Lassen weer zijn inhoudelijke leven in deze podcast. Waarom? Patrick zal van zich af blijven praten, omdat hij het zoekt in zelfhulp en andere mensen tools en richting te geven. Iemand die Patrick voor het eerst ervaart, en hem hoort praten zoals de meeste mensen, geloven alles wat hij zegt – stellen geen sceptische vragen om te weten of men wel/niet bij de goede behandelaar zit. Patrick komt uit een gewoon arbeiders gezin. En ik merkte elke keer dat zijn (moeder) er in slaagde door middel van manupilaties, liegen en juridisch een Rechter wist te overtuigen dat Patricks vader incest activiteiten deed met Patrick. Nee mensen, u is en blijft gewaarschuwd voor deze gevaarlijke man Patrick Lassen. (De website http://www.chpprintshop.com is in Thailand de zaak die ik daar gestart ben 2018. Wordt beheerd door de zoon van mijn vrouw.

Laat een reactie achter