Geplaatst in: ,

Podcast met Patrick Lassen

In deze podcast praat ik met Patrick Lassen, mindcoach en bedenker van de Visual Reversal methode.

Toen Patrick op 18 jarige leeftijd als vrijwilliger in een verpleeghuis werkte gebeurde er iets dat de koers van zijn leven zou bepalen en ging hij zich richten op het thema levenslust. Wat bezielt iemand om op zo’n jonge leeftijd met zo’n serieus onderwerp bezig te zijn zoals levensvreugde?

Op 20 jarige leeftijd begon hij uitvoerig onderzoek te doen en zijn
ontdekkingen en inzichten deelt hij in deze podcast. Ik praat met Patrick onder andere over angst, één van de grootste belemmeringen om een vreugdevol leven te leiden. Patrick heeft een methode bedacht om onze onbewuste belemmeringen boven water te krijgen en deze te transformeren naar gedachtes die niet alleen helpen om onze grote droom boven water te krijgen maar ook om deze te realiseren. Ook staan we stil bij zelfvertrouwen, wat is het precies en hoe kan ik dit verhogen.

Geniet van dit inspirerende en leerzame interview.

Much love,
marcel lahaije

 

Geplaatst in: ,

1 reactie

  1. M K op 18 september 2021 om 22:30

    Leuke podcast met positieve vibes. Maar ik zet oprecht kanttekens bij het verhaal van Patrick Lassen. Waarom? Ik ken de man van mijn jeugd (school en korte vriendschap) en daarin leerde ik hem kennen als iemand die regelmatig grote verzinsels als waarheid presenteerde. Zo zou zijn vader rijk zijn, in Amerika wonen en goede banden hebben met Eminem, om maar iets te noemen. Daarnaast heb ik hem ook vaker op kleptomanisch gedrag betrapt en heeft hij ook spullen van mij en anderen ontvreemd. Ik herken dan ook niets van de omschreven jeugd terwijl ik hem rond die periode wel kende en zo nu en dan met hem omging.

    Hij lijkt het praten niet verleerd in ieder geval. Normaliter zou ik hier geen aandacht aan besteden maar gezien hij als doel heeft om mensen te helpen, niet gratis heb ik zo het idee, wil ik daarvoor behoeden. Wees dus gewaarschuwd.

Laat een reactie achter