Geplaatst in: ,

Podcast met Patrick Kicken

Stel je eens voor dat je de top hebt bereikt op jouw vakgebied in Nederland. Billboards met jouw foto sieren het landschap, reclamespotjes over jou worden gedraaid op de radio en roem en rijkdom lachen je toe!

Maar wat doe je als je eenmaal de top hebt bereikt? Als een leeuw zit je op de bovenste rots te wachten tot iets of iemand jouw plaats wilt innemen. In het geval van Patrick Kicken was het een burn-out die hem noodgedwongen een ander levenspad liet bewandelen. Patrick is bekend geworden van Radio 3FM en Radio Veronica waar hij ruim 25 jaar als enthousiaste radio professional een fantastische carrière opgebouwd heeft. Met zijn ochtend show Kicken Wordt Wakker op Radio Veronica beleefde hij een groot succes.

patrick kickenIn 2011 werd hij geconfronteerd met een burn-out maar de genadeklap kwam pas in 2015 en toen besloot hij een meer spiritueel pad te gaan bewandelen. Zijn podcast “Leven zonder stress” en zijn gelijknamige boek vormde de ingrediënten van zijn nieuwe leven.

In deze podcast praat ik met Patrick over zijn leven als Radio DJ, het succes en zijn val van de carrière ladder. We staan uitgebreid stil bij non dualiteit en hoe een leven zonder stress eruit ziet. Ook zijn vele bekende en minder bekende gasten die hij de afgelopen jaren heeft geïnterviewd vormen de ingrediënten van dit bijzonder mooie en inspirerende interview.

Je kunt het interview hier bekijken met beeld.

Much love,
marcel lahaije

 

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter