Geplaatst in: ,

Podcast met Chantalle Weemaes

Stel je nou eens voor dat je elke dag uitgeslapen en fit wakker wordt. Je bruist  van de energie en je bent klaar om de dag aan te vallen. Je voelt je sterk, zelfverzekerd en niks of niemand staat jou in de weg om je missie te leven. Je verkeerd in een Topstate.

In deze podcast praat ik met Chantalle Weemaes, eigenaar van TopState in Eindhoven. TopState is er voor ondernemers en professionals die het beste uit zichzelf willen halen. Zij trainen hun klanten om controle te krijgen over  hun brein en fysieke systemen om optimaal gebruik te maken van je energie. chantalle weemaes

We hebben het over onze energiehuishouding en hoe belangrijk deze is. Het is je allerbelangrijkste wapen in jouw drukke leven. Je zakelijke successen, gezondheid en geluk zijn afhankelijk van jouw beschikbare hoeveelheid energie. Hoe meer verantwoordelijkheid je neemt voor de energie die je kunt uitgeven, hoe productiever en succesvoller je zult worden. We praten uitgebreid over biochemie, de actiestoffen die je lichaam inzet en hoe je deze kunt reguleren om er optimaal gebruik van te kunnen maken. Daarnaast praten we over de samenwerking tussen ons brein en biochemie.

Als jij wilt weten hoe je meer energie, vreugde en geluk wilt ervaren dan is deze podcast iets voor jou.

Much love,
marcel lahaije

 

 

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter