Geplaatst in: ,

Podcast met Per Janssen

Soms moet je nieuwe dingen proberen om tot een andere uitkomst te komen. Daarom besloot ik om deze podcast in het Limburgs dialect op te nemen. De reden hiervoor is dat ik te gast was bij Per Janssen in Heerlen wat ook mijn geboortestad is.

In deze podcast praat ik met Per o.a. over de betekenis van geluk in zijn leven. Wat maakt het dat sommige mensen weinig of geen bezit hebben en gelukkig zijn en sommige mensen ‘rijk’ zijn maar diep van binnen niet gelukkig zijn? Zijn er ingrediënten die zorgen voor een gelukkig bestaan of zit het allemaal tussen de oren en is gelukkig zijn ‘slechts’ een keuze? Volgens Per ben je de therapeut van je eigen leven en is het beter om geen verwachtingen te hebben omdat deze ook voor obstakels zorgen en dat leidt weer naar teleurstelling.per janssen

Daarnaast praten we over de paradoxale samenleving waarin we volgens Per leven en deelt hij zijn kijk op de Corona maatschappij. Ook praten we over de bijdrage die Per graag wilt leveren om de wereld tot een mooiere plek te maken. Tot slot hebben we het over zijn ‘geschenk’, hoe dit op zijn pad is gekomen en hoe het meerdere malen zijn leven heeft gered.

Schuif lekker aan bij dit inspirerende gesprek (met een glaasje wijn) en dan neem ik je mee op een reis die gevuld met wijsheden en inzichten die jou kunnen helpen om meer geluk te ervaren.

Much love,
marcel lahaije

Geplaatst in: ,

1 reactie

  1. Yves op 6 april 2021 om 18:16

    Zo is t maar net… Hoor net van een vriend dat hij een hypotheek van €700.000 heeft en nu al weet dat hij t huis nooit voor meer kan verkopen. Maar ook de hypotheek nooit meer kan aflossen in de 24 jaar die hij tot zijn pensioen heeft.. Niet dat hij daardoor ongelukkig is maar ik heb geen eigen huis en €700 schuld bij de bank dat geeft ook rust. Uiteindelijk zitten we s’avonds in een vergelijkbare ruimte tv te kijken . En hebben we allebei geen sex ik omdat ik momenteel geen vriendin heb en hij ook niet … Waarom weet ik niet want hij is getrouwd maar goed…

Laat een reactie achter