Geplaatst in: ,

Podcast met Jacky van de Goor

Wat maakt jouw leven echt de moeite waard? Ons leven is een aaneenschakeling van ontelbare ervaringen en gebeurtenissen en ooit komt er een einde aan jouw leven, jouw verhaal. En stel je nou eens voor dat je uit al die herinneringen er slechts één mag meenemen naar het hiernamaals, welke zou dat dan zijn?

In deze podcast praat ik met Jacky van de Goor over haar boek, je leven in één herinnering. Een bijzonder gesprek over zingeving want opvallend genoeg blijkt dat veel dingen waar we ons doorgaans druk over maken niet de dingen zijn waar het werkelijk om gaat. Pas tegen de achtergrond van het donker zien we het licht en in de ontmoetingen met de ander ontmoeten we onszelf. 

Ik neem je mee langs de vele mooie en ontroerende verhalen die Jacky de afgelopen jaren ontdekt heeft en uiteraard mag ook haar meest bijzondere herinnering niet ontbreken.

Geniet van dit bijzondere en inspirerende gesprek,
marcel lahaije

 

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter