Geplaatst in:

Het ELBI-24 virus

Er is een nieuw virus in omloop en het zorgt niet voor fysieke klachten maar neemt controle over je manier van denken! Ze hebben er ook al een naam voor bedacht: het ELBI-24 virus. En iedereen zal moeten leren er mee om te gaan.

Dit virus moeten we heel serieus nemen omdat het ervoor zorgt dat je niet meer datgene kunt doen wat je voorbestemd bent om te doen. Het is een onzichtbare kracht die je tegenhoudt om jouw geschenk te delen met de rest van de wereld. Maar jouw licht kan de duisternis verdrijven en het is mijn missie om je daar mee te helpen.

We leven in donkere tijden en we moeten onze krachten bundelen zodat we samen onze gemeenschappelijke vijand kunnen verslaan! Er is maar één wapen dat bestand is tegen zoveel duisternis en dat is liefde! En ik weet dat het niet altijd even makkelijk is om ten strijde te trekken maar je staat er nooit alleen voor. Neem mijn hand en dan springen we samen in de arena van kwetsbaarheid…

Geplaatst in:

Laat een reactie achter