Geplaatst in:

Steppin’ out of the herd – hoe om te gaan met externe weerstand

Zodra je besluit om in het Licht te gaan staan en de wereld te laten zien wie jij werkelijk bent en wat je hier komt doen ga je op weerstand stuiten. Niet iedereen deelt jouw enthousiasme en passie voor datgene wat jouw innerlijke vuur doet oplaaien. En dat is helemaal okay want jouw uniekheid, your weirdness, valt buiten de gebaande paden en dat is ook precies de bedoeling!

Vergelijk het maar als een koe die besluit om uit de kudde te stappen. In het begin is dat een beetje onwennig, zowel voor jezelf als de koeien in je directe omgeving. Je gedraagt je niet meer zoals er van je verwacht wordt en dat wil je ook niet meer want het voelt niet meer goed aan. Je wilt je eigen pad gaan ontdekken en bewandelen en natuurlijk is dat in het begin een beetje vreemd. En hoogstwaarschijnlijk ga je daar commentaar op krijgen en misschien vind je het een beetje lastig om daar mee om te gaan. Want wat vertel je tegen de mensen in je omgeving als die je confronteren met weerstand? Ga je ze negeren, word je bood, of is er een andere manier om ernaar te kijken?

Dit is hoe ik ermee omga.

Much love,
marcel lahaije

Geplaatst in:

Laat een reactie achter