Geplaatst in: ,

Podcast met Quinten François

Wat betekent financiële vrijheid voor jou en hoe belangrijk is het voor je? Deze podcast kan ervoor zorgen dat jij een onbezorgde financiële toekomst tegemoet gaat dus maak er een uurtje voor vrij! Ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen hoe belangrijk financiële educatie is en daarom praat ik in deze uitzending met Quinten François, een expert op het gebied van Bitcoin en Cryptocurrency en auteur van het boek De Bitcoin Revolutie.

Daarnaast heeft hij het YouTube kanaal  Young and Investing, waar hij wekelijks ruim 70.000 abonnees meeneemt in de wereld van Bitcoin en Crypto gerelateerde onderwerpen. Ook is hij bijzonder actief op Twitter waar hij dagelijks meerdere berichten plaatst.

We praten over de geschiedenis van het geld, hoe Bitcoin ontstaan is en waarom het zo ontzettend populair is geworden. We hebben het over de 4 cycli van Bitcoin en waarom juist nu het moment is om Bitcoin te kopen. Daarnaast praten we uitvoerig over de misverstanden omtrent Bitcoin en de (onterechte) redenen die mensen aandragen om niet te investeren in Bitcoin.

Tot slot staan we stil bij een aantal alternative coins en hoor je een aantal zeer interessante investeringstips die ervoor zorgen dat jij je over je pensioen geen zorgen meer hoeft te maken.

Kortom een uitzending die letterlijk je leven kan veranderen!

Much love,

marcel lahaije

 

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter