Geplaatst in: ,

Podcast met Mariëlle Van Heugten

Voor sommige mensen is het Corona tijdperk een periode waarin duidelijk wordt wat hun levensmissie is.

Eén van die mensen is Marielle Van Heugten en in deze podcast praat ik over haar levensmissie. Al vanaf het begin  had zij sterk in de gaten dat er iets niet klopte met al het nieuws dat over ons heen wordt geschud over het Corona virus en de beperkende maatregelen. Ze volgde haar intuïtie en dat bracht haar op een zoektocht naar de waarheid. Aangemoedigd door een vurig verlangen om de waarheid boven water te krijgen werd zij steeds actiever in diverse actie groepen en ging zij haar bevindingen delen op social media. Daarnaast ging zij steeds vaker naar demonstraties in binnen- en buitenland en werd ze uiteindelijk ook gearresteerd.marielle van heugten

Gelukkig weerhield haar dat niet om verder ten strijde te trekken tegen het onrecht en de leugens die ze steeds vaker tegenkwam. Haar gepassioneerde verhalen en ervaringen op haar Facebook pagina worden door steeds meer mensen gelezen en gedeeld met de rest van de wereld. Het was dan ook slechts een kwestie van tijd voordat deze strijder tegen het onrecht te gast zou zijn in mijn podcast.

Neem even een uurtje de tijd want ik neem je mee naar de wereld van een heldin die strijdt voor de waarheid en tegen het onrecht. Na deze podcast krijg je een beter beeld over wat er aan de hand is in Nederland en hoe onze vrijheid steeds meer afgenomen wordt.

Dit interview is op 23 oktober jl opgenomen.

Much love,
marcel lahaije

 

 

Geplaatst in: ,

1 reactie

  1. Irene Kruitbos op 28 november 2020 om 19:02

    Wat een ontzettende goede podcast en wat verwoordt Mariëlle goed wat er speelt, wat ze voelt. Voor mij is er heel veel herkenning. Bedankt!!

Laat een reactie achter