Geplaatst in: ,

Podcast met Sanne Burger, deel 2

Hoe ga jij om met alles wat er nu gebeurt en we steeds meer te maken krijgen met polarisatie? In deze podcast praat ik voor de 2e keer met Sanne Burger over de tijd waarin we nu leven en hoe je deze op een meer positieve wijze kunt benaderen.

We gaan het deze keer NIET hebben of je wel of geen mondkapje moet dragen,  de voor- en nadelen van vaccinatie, social distancing of de rol van Bill Gates. Dat het inmiddels een zooitje is zijn we het allemaal wel over eens. Maar wie de rommel veroorzaakt heeft en waar de rommel precies ligt is minder belangrijk dan het opruimen ervan. Het is belangrijk dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt en zelf op onderzoek gaat.
Sanne Burger

In plaats daarvan gaan we het hebben over hoe je beter om kunt gaan met alles wat er om je heen gebeurt. Ook gaan we het hebben over het tot stand komen van jouw overtuigingen. Waarom heerst er zoveel verdeeldheid en hoe kun je dit voorkomen.

  • Hoe bepaal je nu wat waar is?
  • Hoe werkt het proces van bewustwording?
  • Wat is de rol van angst?
  • Hoe om te gaan met machtsmisbruik?

We leven in een tijd waar mensen in elkaar geslagen worden op een treinstation omdat ze geen mondkapje dragen. Of je nu een voor- of tegenstander bent van mondkapjes speelt geen rol. De ‘ik-sla-je-op-je-bek-als-je-niet-doet-wat-ik-zeg’ methode is nooit de oplossing.

Neem even de tijd om naar dit waardevolle interview te luisteren, het gaat je verrijken met belangrijke inzichten die je helpen om anders met deze nachtmerrie om te gaan.

Wil je meer weten over Sanne bezoek dan haar website.

Much love and stay safe,
marcel lahaije

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter