Geplaatst in: ,

Podcast met Nieky van Vlerken

Ik raak ontzettend geïnspireerd van mensen die grootse uitdagingen tegemoet zijn getreden en deze overwonnen hebben. Ze hebben hun zwaard getrokken en zijn hun innerlijke demonen te lijf te gaan. Ze zijn ten strijde getrokken tegen hun twijfels, angsten en onzekerheden en hebben een gevecht geleverd waar hun leven letterlijk vanaf hing.

Dat zijn de verhalen die niet alleen inspireren maar mij er ook aan herinneren dat we er niet alleen voor staan. We hebben allemaal perioden in ons leven waar we de arena van kwetsbaarheid moeten betreden en onze ware ik onthuld wordt. Een periode waarin we een keuze moeten maken tussen angst en liefde voor onszelf. Want uiteindelijk is er maar één persoon die beslist of jij de moeite waard bent om voor te vechten en dat ben jezelf.

Nieky van VlerkenIn deze podcast neem ik je mee op reis en laat ik je kennis maken met zo’n heldin. Nieky van Vlerken heeft een groots gevecht geleverd tegen haar alcoholverslaving en heeft dit uiteindelijk overwonnen. Maar grootse gevechten worden niet gewonnen zonder slag of stoot. Je moet bereid zijn om af te reizen naar de rand van de afgrond om te laten zien wie je werkelijk bent.

Deze podcast gaat over het maken van zo’n reis. In een zeer openhartig en niets verhullend gesprek neemt Nieky ons mee naar een duistere periode in haar leven en vertelt ze hoe haar verslaving zich langzaam meester maakte van haar leven. Ze deelt haar gedachtes die ze had in deze donkere periode, hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen en dat zelfs de meest afschuwelijke ‘rock bottem’ momenten niet voldoende waren om hulp te zoeken.

Inmiddels is ze ruim 5 jaar nuchter, genomineerd als Eindhoven Business Woman van het jaar 2019 en geeft ze regelmatig lezingen om mensen te helpen en te laten zien dat er meer mogelijk is dan je denkt. Wil je meer weten over Nieky bezoek van haar website.

Soms kom je verhalen tegen die levens van mensen kunnen redden, dit is zo’n verhaal.

Much love,

marcel lahaije

 

 

 

 

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter