Geplaatst in: ,

Podcast met Jessie van Loon

Wat zijn jouw beperkingen die je tegenhouden om voluit te leven? Stel je eens voor dat je al 21 jaar op bed ligt, 24 uur per dag en dat je niet kunt lopen, staan, zitten, naar buiten gaan voor een wandeling of zoveel andere dingen doen die wij voor vanzelfsprekend nemen.Jessie van Loon

In deze podcast maak je kennis met een hele bijzondere en dappere vrouw wiens verhaal mij diep heeft geraakt. In 1999 werd bij Jessie van Loon (1977) vastgesteld dat ze Dystonie had, een aandoening aan het zenuwstelsel waardoor ze al 21 jaar aan haar bed gekluisterd is. Toch houdt dat haar niet tegen om een betekenisvol leven te leiden en anderen te helpen met haar talenten.

Jessie heeft gewerkt als freelance journaliste voor het Algemeen Dagblad en Health, ze schreef een boek over dementie, heeft meerdere ondernemingen opgericht en helpt ondernemers met het ontwikkelen van een succesvolle blogstrategie. Haar grootste passie is geheugentraining, ze kent het getal Pi tot 300 cijfers achter de komma uit haar hoofd en spreekt, lees en schrijft Turks en Indonesisch.

Daarnaast steunt ze  het Liliane Fonds dat kinderen helpt met een handicap.

De verhalen die zij verteld, de manier waarop zij met haar ziekte omgaat en hoe ze in het leven staat vormen een bron van inspiratie en wijsheid die hartverwarmend en inspirerend zijn.

Ga er even voor zitten en dan neem ik je mee naar het bijzondere leven van deze inspirerende vrouw die ook jouw hart zal raken! Het interview is ook (met beeld) terug te kijken op YouTube.

Wil je meer weten over Jessie en haar werk bezoek dan haar website.

Much love,
marcel lahaije

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter