Geplaatst in: ,

Podcast met Danielle Botermans

We hebben allemaal last van (onbewuste) belemmerende overtuigingen die ons in de weg staan om datgene te bereiken waar we diep van binnen zo naar verlangen. Maar hoe ga je er voor zorgen dat oude gewoontes worden herschreven naar overtuigingen die je wel helpen?

Waar sta je nu?
Waar wil je naar toe?
Wat houdt je tegen?
Wat gaat je helpen?
En hoe ga je dat verankeren?

Zomaar een paar vragen die je aan jezelf kunt stellen. Gelukkig is ons land rijkelijk gevuld met therapeuten en coaches die diverse tools tot hun beschikking hebben die je daarbij kunnen helpen.

In deze podcast praat ik met Danielle Botermans, de bedenker van zo’n tool. De Sqribox biedt een leuke, luchtige en creatieve manier om je oude gewoontes om te zetten naar nieuwe overtuigingen die wel voor je werken. Met de Sqribox ga je afbeeldingen schrijven waarbij je ratio, emotie en  intuïtie gebruikt die zorgen voor transformatie. Jawel, je leest het goed: afbeeldingen schrijven.

Maar de Sqribox is niet alleen toepasbaar op je persoonlijke transformatie. Hij kan ook ingezet worden voor rouwverwerking en voor ondernemingen die zich opnieuw willen positioneren.  Wil je meer weten over deze nieuwe coaching tool en ben je benieuwd naar de wetenschap achter dit unieke concept dan is deze uitzending voor jou.

Much love,
marcel lahaije

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter