Geplaatst in: ,

podcast met Gijs Hermans

Niet iedereen kan zich een vermogensbeheerder veroorloven maar dat betekent niet dat je geen vragen hebt over wat je het beste met je geld kunt doen. Daarom praat ik in deze podcast met Gijs Hermans, oprichter van Aureus Vermogensbeheer in Venlo. Hij deelt een schat aan informatie die jou helpen om een Held in Geld te worden. We gaan dieper in op de emoties die een rol spelen zodra je besluit om te gaan beleggen en hoe je hier mee om kunt gaan.

Het maakt niet uit of je nou een groot of klein vermogen hebt want de vraag blijft hetzelfde: waar moet ik naar toe met mijn geld nu de spaarrente nihil is. We hebben het uitgebreid over de voor- en nadelen van diverse investeringsmogelijkheden zoals aandelen, obligaties, goud, zilver, vastgoed, hedgefunds, vastgoed en crypto currency maar ook investeren in auto’s, kunst, horloges of schilderijen komt aan bod.

Daarnaast praten we over het verschil tussen een beleggingsfonds en een ETF, de toekomst van ons huidige financiële systeem, wat de gevolgen zijn nu de ECB en de FED constant geld aan het bijdrukken zijn en wat je kunt doen om je te wapenen tegen inflatie.

Much love,
marcel lahaije

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter