Geplaatst in: ,

Podcast met Maaike Rotteveel

Hoe kun jij je impact vergroten? Welke obstakels kom je daarbij tegen en hoe ga je hier mee om? In deze podcast praat ik met Maaike Rotteveel over haar missie om anderen te helpen om hun missie te verwezenlijken en weer contact te laten maken met hun gevoel. Daarnaast kijken we naar de obstakels die we op ons pad tegen komen terwijl we bezig zijn om onze droom te verwezenlijken en hoe we daar het beste mee kunnen omgaan. We hebben allemaal te maken met weerstand en angst maar wat is angst nu eigenlijk?  Welke boodschap heeft angst ons te vertellen en hoe kunnen we hier mee om gaan zodat het geen obstakel meer vormt om ons doel te bereiken?

Daarnaast hebben we het uitgebreid over kwetsbaarheid want kwetsbaarheid is de sleutel naar meer verbinding met jezelf en met anderen. Waarom hebben zoveel mensen moeite om kwetsbaarheid te tonen en wat zou je kunnen doen om je kwetsbaarheid te ontwikkelen om meer verbinding te maken?

Tot slot hebben we het over verandering. We kunnen wel veranderen maar vaak willen we niet veranderen. Waarom is verandering vaak lastig en wat kunnen we doen om het makkelijker te maken.

Daarnaast wil ik je graag wijzen op een bijzonder gesprek dat Maaike had met George Parker over de kracht van illusie en de positieve kant van angst.

Wil je meer weten over de missie van Maaike en haar mooie E-book bezoek dan haar website.

Much love,
marcel lahaije

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter