Geplaatst in: ,

Podcast met Monique Zegveld

In deze podcast praat ik met Monique Zegveld over Astrologie. Een onderwerk waar ik eigenlijk niks mee heb en om heel eerlijk te zijn ook niks van af weet. Hoog tijd dus om eens kennis te maken en mij te verdiepen in de theorie waarbij de stand van hemellichamen op het moment van geboorte een diepe invloed uitoefenen op ons leven.

Als je éénmaal het pad van persoonlijke ontwikkeling  aan het bewandelen bent dan duurt het niet lang voordat spiritualiteit haar intrede doet. We zijn allemaal spirituele wezens die een menselijke ervaring ondergaan en ik moet je eerlijk bekennen dat ik het erg leuk vind om mij onder te dompelen in de wereld die ik voorheen ‘zweverig’ noemde.

Een belangrijk ingrediënt van persoonlijke ontwikkeling is het hebben van een open mind want datgene dat je denkt dat waar is zou zomaar eens niet waar kunnen zijn, zoals ik zelf al vele malen heb mogen ervaren. En laten we eerlijk zijn, hoe fijn is het om het leven te zien als een avontuurlijke ontdekkingsreis in een speeltuin met een expiratiedatum? Om die reden heeft mijn nieuwsgierigheid nieuwe hoogtes bereikt en vind ik het heerlijk om met mensen te praten over dingen waar ik nog niks van af weet. “Everyone you will ever meet knows something you don’t”.

Als jij ook graag meer wilt weten over waarom jij de dingen doet die je doet en je gedraagt zoals je je gedraagt dan is deze podcast iets voor jou.

Wil je meer weten over Monique en wat een Astrologisch consult voor jou kan betekenen bezoek dan haar website.

Much love,
marcel lahaije

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter