Geplaatst in: ,

Podcast met Remi Brouns

Ondernemen is topsport! En als je in de topsport mee wilt doen dan ga je voor goud! Zilver is de tweede plaats en dat betekent eigenlijk dat je de beste bent van de verliezers en wie wil er nou een verliezer zijn?

In deze podcast praat ik met een topondernemer Remi Brouns over ondernemen in Coronatijd. Stel je eens voor dat je een ondernemer bent en je hebt ruim 2000 freelance sportcoaches, sportinstructeurs en personal trainers onder je hoede en het is jouw taak om ze onder te brengen bij sportscholen. Wat doe je dan als ineens alle sportscholen dicht moeten en er geen werk meer voor ze is?

Niet alleen ga je het antwoord op die vraag ontdekken in deze podcast maar ik garandeer je nog veel meer wijsheid en inzichten die Remi met ons deelt. Remi neemt ons mee op reis in zijn wereld van sport en ondernemerschap en deelt zijn verhalen en ervaringen die jou zullen inspireren om het beste uit jezelf en je onderneming te halen.

We gaan het uitgebreid hebben over motivatie, kennis en focus en het verschil tussen de mindset van een topsporter en een recreatief sporter. Remi deelt waardevolle tips over hoe jij je mindset positief en je motivatie hoog kunt houden in tijden van een (Corona)crisis. Dit is niet alleen een podcast voor ondernemers die werkzaam zijn in de wereld van sportscholen maar ook voor ondernemers die het beste uit zichzelf
willen halen en gaan voor goud!

Wil je meer weten over Remi en zijn onderneming ga dan naar zijn website.

Much love,
marcel lahaije

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter