Geplaatst in: ,

Podcast met Heidi Schuring

Hoe kun je jezelf (onbewust) tegenhouden om succesvol te zijn? Wat zijn beperkende overtuigingen en hoe zorgen die ervoor dat jij jezelf niet goed genoeg vind, dat je geen klanten aantrekt of dat jij je dienst of product niet verkoopt? Het antwoord en de oplossing ga je ontdekken in deze podcast waar ik praat met Heidi Schuring over de wet van aantrekkingskracht. Voor veel mensen staat deze wet ook wel bekend als ‘the secret’.

Maar wat houdt ‘the law of attraction’ nou precies in, hoe kun je deze in je voordeel laten werken en wat heeft een energiefrequentie te maken met wat we aantrekken in ons leven? Vaak zijn het de ervaringen uit onze jeugd die ons tegenhouden om datgene te doen wat we het liefste willen. Het begint bij het onder ogen zien van onze angsten en het stellen van goede vragen. Is iets dat jij denkt ook echt de waarheid of is het alleen maar een gedachte waarvan jij denkt dat hij waar is? Hoe ontdek je het verschil tussen die twee?

Onbewust doen we de wet van aantrekkingskracht elke dag gebruiken in ons leven. Na deze uitzending weet je precies wat je moet doen om deze op een positieve en succesvolle manier toe te passen.

Wil je meer weten over Heidi bezoek dan haar website.

Much love,
marcel lahaije

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter