Geplaatst in: ,

Podcast met Jan Gommans

We leven in een tijd waar happiness & joy vaak wat minder makkelijk te vinden zijn. Maar naast alle Corona ellende die over ons heen word geschud heb ik deze keer een hele bijzondere en leuke podcast. Deze keer gaat het over lachen en praat ik met een lach-coach. Er is tegenwoordig overal een coach voor te vinden dus waarom ook niet voor lachen, toch?

Jan Gommans is een lach-coach en hij neemt ons mee in de wondere wereld van lachen. We weten allemaal wel dat lachen gezond is, maar waarom eigenlijk? Jan organiseert al 14 jaar lachworkshops en geeft lachmeditaties door heel Nederland. 

We zijn vaak gewend om te lachen als er iets grappigs gebeurt of als iemand een mop vertelt of iets dergelijks. Maar wist je dat je ook kunt besluiten om zomaar te gaan lachen, zonder reden en dat je daarna iets bijzonders kunt ervaren? Wat dat is ga, je in deze uitzending ontdekken.

Eigenlijk is het ook wel een beetje vreemd dat zoiets leuks als lachen vaak als een schaamte wordt ervaren. Sterker nog, je zult sterk in je schoenen moeten staan om in een groep als eerste te zijn die in schaterlachen uitbarst. We gaan het dus ook hebben over het psychologische effect van lachen.

Daarnaast praten we over de leukste en meest verschrikkelijke workshop die Jan meegemaakt heeft, staan we stil bij ondernemen in het Corona tijdperk en gaan we ook wat meer de diepte in waarbij Jan een mooi verhaal verteld over zijn donkerste en mooiste dag in zijn leven. Twee uitersten die in zijn geval heel dicht bij elkaar bleken te zijn. Kortom, een uitzending met een lach en een traan.

Wil je meer weten over Jan en zijn lachmeditaties of workshops, bezoek dan zijn website.

Much love,
marcel lahaije

Geplaatst in: ,

6 reacties

 1. Jan Gommans op 17 mei 2020 om 11:58

  Bedankt voor je uitnodiging, Marcel. Het was een feest om deze podcast met je te maken‼️

 2. […] kunt de podcast hieronder beluisteren, of hier op de website van […]

 3. Heika op 19 mei 2020 om 18:08

  Wat een geweldig inspirerend interview! De gemoedelijke sfeer, de afwisseling serieus zijn, humor, spiritualiteit. Ik ben diep onder de indruk.

  • Marcel op 19 mei 2020 om 19:45

   Dankjewel Heika, dat vind ik ontzettend leuk om te horen!

 4. Petra vd Vin-Kwakman op 25 mei 2020 om 10:43

  Hey Marcel, Hier wordt ik nou echt blij van. Zalig mooi verhaal. ik heb genoten. Mijn mondhoeken zijn flink getraind. Heerlijk!

  • Marcel op 25 mei 2020 om 14:32

   Dankjewel Petra, erg fijn om te horen. Ik zal het ook doorgeven aan Jan.
   Jij bent binnenkort aan de beurt 😉

Laat een reactie achter