Geplaatst in: ,

Podcast met Jikkie Has

Deze podcast gaat over een onderwerp waar 66% van de ondernemers meer van wil hebben, namelijk zakelijk zelfvertrouwen. Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik kan wel een extra dosis zelfvertrouwen gebruiken in deze Corona crisis tijd!

Ik ben dan ook bijzonder trots op deze uitzending die gevuld is met ontzettend veel waardevolle kennis, inzichten en wijsheid. Ik beloof je dat je na deze uitzending precies weet wat je moet doen om jouw zelfvertrouwen een boost te geven.

Om meer zakelijk zelfvertrouwen te krijgen zijn twee elementen van belang: vaardigheid en waardigheid. Deze podcast gaat met name over waardigheid, eigenwaarde, je zelfbeeld. Wat kun je doen om het beeld dat je van jezelf hebt te verbeteren.

Ik praat met Jikke Has, expert op dit gebied en auteur van het boek Zakelijk Zelfvertrouwen – Durf succesvol te zijn. Zij neemt ons mee op een boeiende en inspirerende reis over hoe wij naar onszelf kijken. Waar komt zelfvertrouwen vandaan en waarom zijn er zoveel ondernemers die hier mee worstelen? In deze podcast gaan we het daar uitgebreid over hebben en praten we over de drie gebieden die je eigenwaarde bepalen: doen, voelen en denken. Jikkie geeft praktische tips die jij meteen kunt toepassen en die er voor zorgen dat je eigenwaarde zal toenemen. Jikkie Has

Daarnaast verteld Jikkie hoe we het beste kunnen omgaan met tegenslag en hoe we uit een neerwaartse spiraal kunnen komen. Veel ondernemers ervaren veel onzekerheid op dit moment en hoe kun je daar mee om gaan? We praten over hoe succesvolle mensen denken en we staan stil bij de grootste misvatting over zelfvertrouwen.

Natuurlijk komt ook ondernemen in het Corona tijdperk aan bod en deelt zij een emotioneel verhaal dat jou zal inspireren om in actie te komen.

Much love,
marcel lahaije

“Het doet er niet toe wat anderen van je denken” – Jikkie Has

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter