Geplaatst in: ,

Podcast met Romeo van Luijt

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe een bordspel tot stand komt? Wat er voor nodig is om een avontuurlijk, strategisch bordspel te maken waarin helden, magiërs en ridders een reis moeten afleggen om bij de schat te komen?

Je hoort het allemaal in deze bijzondere podcast waar ik praat met Romeo van Luijt, oprichter en eigenaar van The Dutch Game Mill. Hij neemt ons mee op een reis in de bijzondere wereld van bordspellen en geeft ons een kijkje in de keuken. Wist je overigens dat de populariteit van bordspellen aan het terugkomen zijn en dat het niet de vraag is of ze computer games gaan inhalen maar wanneer?

romeo van luijt

Zijn passie voor bordspellen was al op jonge leeftijd aanwezig en het enthousiasme waar hij zijn verhaal mee verteld werkt aanstekelijk. Romeo heeft zo’n 350 bordspellen thuis en het liefst speelt hij elke avond een spel. Wie droomt er nou niet van om van zijn passie, zijn werk te maken? Natuurlijk is dat pad niet alleen gevuld met sunshine, rainbows & unicorns en hebben we het ook over de uitdagingen die je tegenkomt als ondernemer en hoe je daar mee omgaat.

Romeo beschikt over een zeer positieve instelling en deze podcast is dan ook rijkelijk gevuld met inspirerende en wijze lessen over hoe jij meer geluk en positiviteit in je leven kan toelaten. Hij praat  over het overlijden van zijn broer en zus vorig jaar en hoe hij daar mee omgaat. Tot slot springen we ook het diepe in en komen de meer persoonlijke vragen aan bod.

Kortom, een zeer gepassioneerd en inspirerend gesprek gevuld met wijsheden en inzichten die jou helpen om de held in jezelf te ontdekken.

Much love,
marcel lahaije

“Liever geprobeerd dan nooit gedaan” – Romeo van Luijt

Geplaatst in: ,

1 reactie

  1. Saskia op 28 april 2020 om 12:34

    Prachtig Romeo!
    Groetjes uit Emmen

Laat een reactie achter