Geplaatst in: ,

Podcast met Perrin Hendrix

Deze podcast gaat over jouw meest kostbare bezit, je gezondheid. Ik praat met Perrin Hendrix, een expert op het gebied van gezondheid, voeding en beweging. Hij is eigenaar van PRFRM77 Sports Institute en richt zich met name op personal & performance training, Crossfit en voedingsadvies.

In deze podcast praat ik met hem over:

– Wat is gezonde voeding en wat is een macro verdeling?
– Welke kleine gewoontes kun je toepassen die een bijdrage leveren aan een verhoogde weerstand?
– Wat is verantwoord snacken?
– Bij welke symptomen is het raadzaam om voedingssupplementen te gebruiken?
– Waar moet je op letten bij sporten als je een vegetariër bent

Daarnaast praten we over beweging en voeding in het Corona-tijdperk. Wat kun je doen nu de sportscholen gesloten zijn om toch voldoende beweging te krijgen en welke maatregelen kun je treffen om een betere weerstand  te krijgen.

Tot slot staan we stil bij ondernemen in het Corona-tijdperk, hoe ga je als ondernemer om met een periode waarin je minder inkomen hebt en de uitgaven blijven doorlopen en praten we over de nieuwste trends en zijn toekomst.

Wil je meer weten over hoe jij fit en gezond kunt blijven dan is deze aflevering iets voor jou.

Much love,
marcel lahaije

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter