Geplaatst in:

Hoe word ik een inspirerende spreker?

Er is geen betere manier om jouw verhaal te delen met de rest van de wereld dan op een podium voor een groep mensen. Helaas staat deze ervaring hoog op de lijst van ‘scary shit’ en houd het veel mensen tegen om het podium te beklimmen. In deze uitzending ga ik je daarvan af helpen en geef ik je handvatten over hoe jij een onuitwisbare indruk kunt achterlaten bij je volgende lezing, speech of presentatie en tegelijkertijd vol zelfvertrouwen straalt.

  • Wil jij graag op een inspirerende manier jouw verhaal vertellen aan een groep mensen?
  • Wat zou het voor jou betekenen om een speech te geven die een onuitwisbare indruk maakt?
  • Welk doel wil jij bereiken met jouw presentatie en hoe zit de opbouw van een goede presentatie eruit?
  • Wat kun je doen om je goed voor te bereiden en je zelfverzekerder te voelen?

Al deze vragen en nog veel meer komen aan bod in dit interview dat ik onlangs had met Marije Wielenga, Nederlands kampioen speechen en eigenaar van Stralend Presenteren.

Sta jij wel eens voor een groep mensen of zou je dat graag willen doen dan mag je dit interview niet missen! Ga er even voor zitten en houd pen en papier bij de hand want deze uitzending is jampacked with lots of goodies and nuggets of wisdom en ontzettend veel tips en inspirerende ideeën die jou gegarandeerd zullen helpen om van jouw volgende lezing een groot succes te maken.

Enjoy and much love,
marcel lahaije

 

Geplaatst in:

Laat een reactie achter