Geplaatst in: ,

Podcast met Wilbert Rutten

Waarom doe je wat je doet? Waarom gedraag je je op een bepaalde manier en waar komt dat gedrag vandaan? Waar ben je bang voor en wat houdt je tegen om datgene te doen wat je het allerliefste wilt doen? En waar komt die angst vandaan? Wat zijn onbewuste belemmerende overtuigingen en hoe kom ik er vanaf? Dat en nog veel meer is het onderwerp van deze podcast.

In deze podcast praat ik met systemisch coach Wilbert Rutten over systemisch werken en (familie) opstellingen. Wij vallen allemaal onder een bepaald ‘systeem’. Een gezin, de familie, de vereniging of een bedrijf waar we voor werken. ‘Het systeem’ speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse leven.

wilbert rutten

Maar wat als er nou een ‘onzichtbare’ kracht is die jou verhinderd om goed te kunnen functioneren binnen dat systeem. Zou je dan willen weten wat er aan de hand is? Zou je dan graag meer inzicht willen krijgen in jezelf en waarom jouw gedrag  of de keuzes die je maakt niet leiden tot het gewenste resultaat?

Het kan voorkomen dat je op bepaalde momenten vastloopt in je leven en vervelende situaties zich blijven herhalen. Dat het allemaal niet zo lekker loopt zoals jij graag zou willen. Je komt steeds terecht daar waar je niet in terecht wilt komen. Door te werken met een systemische opstelling worden deze ‘obstakels’ naar de oppervlakte gebracht. Systemisch werk maakt de realiteit zichtbaar. Niet alleen onze ervaring die wij de realiteit noemen, maar de realiteit die daaronder ligt.

Wilbert helpt anderen om weer dat ‘WAUW!” moment te ervaren in hun leven. Wil je meer weten over Wilbert en zijn manier van werken, bezoek dan zijn website.

Much love,
marcel lahaije

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter