Geplaatst in: ,

Podcast met Marc Bartels

Wat doe je als je MS hebt en te horen krijgt dat je nog maar een paar maanden te leven hebt? Op welke manier neem je dan afscheid van het leven? Maak je nog een laatste verre reis of blijf je thuis om nog zoveel mogelijk tijd met je dierbaren door te brengen?

In deze podcast heb ik een openhartig gesprek met Marc Bartels.

Daarnaast praten we uitgebreid over de rol die vrijmetselarij in zijn leven speelt. Want wie is dit mysterieuze broederschap dat omhuld lijkt in geheimzinnigheid? Volgens sommige is de vrijmetselarij een religieuze sekte en weer anderen menen dat het een geheim genootschap is van op macht beluste mannen.

  • Hoe zit het nou precies met die geheimzinnige ritualen
  • Aan welke eisen moet je voldoen om toegelaten te worden?
  • Waarom zou je willen toetreden tot de vrijmetselarij en is het mogelijk om eruit te stappen?
  • Wat heeft de vrijmetselarij te maken met de zoektocht naar jezelf?

Mocht je meer willen weten over de vrijmetselarij dan bevat deze uitzending niet alleen een schat aan informatie maar word je ook getrakteerd op wijsheid en inzichten van iemand die de dood in de ogen heeft gekeken.

Much love,

marcel lahaije

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter