Geplaatst in:

Interview Remco Claassen

In dit inspirerende interview praat ik met Remco Claassen, de expert in Nederland op het gebied van persoonlijk leiderschap. Wat kun jij doen om meer de regie te nemen over je eigen leven en meer voldoening te halen uit je leven.

Remco Claassen is one of a kind. Door middel van gave humorrijke confrontaties is deze energieke en uitzonderlijke performer en trainer het beste te beschrijven als de perfecte combinatie tussen Stephen Covey en cabaretier Hans Teeuwen. Als coach en auteur van diverse bestellers is Remco dé master op het gebied van leiderschap, effectiviteit en ontwikkeling van talent. Met zijn rebelse manier van coachen weet hij keer op keer ieder publiek tot meer dan twaalf uur lang op het puntje van zijn stoel te houden.

De loopbaan van Remco is hét voorbeeld voor wat persoonlijk leiderschap en hard werken te weeg kan brengen.  Na een oorspronkelijke start als ingenieur in de informaticabranche kwam Remco ‘bij toeval’ terecht in trainersland. Het duurde niet lang voordat zijn loopbaan een flinke vlucht nam. Remco zette zichzelf écht op de kaart toen hij mocht spreken in voorprogamma’s van grote internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters, Marshall Goldsmith en Robert Cialdini. Inmiddels is Remco uitgegroeid tot één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en communicatie. De auteur van de bestsellers “Ik”, “Wij” en  “Verbaal Meesterschap” weet als geen ander hoe hij op een bijzonder toegankelijk en humorvolle manier complexe materie op een zeer praktische wijze toepasbaar moet maken.

Wil je meer weten over Remco? Bezoek dan zijn website

Remco Claassen

 

Geplaatst in:

Laat een reactie achter