Geplaatst in: ,

Podcast met Wendie Huis in ’t Veld

Op social media zien we vaak alleen de succesverhalen voorbij komen. We vinden het fijn om aan de wereld te laten weten hoe ‘geweldig’ het met ons gaat. De tragische verhalen houden we verborgen omdat we ons daar vaak voor schamen. We zijn bang om ons kwetsbaar op te stellen. We zijn zoveel bezig met wat anderen van ons vinden dat we liever een leugen laten zien dan praten over de waarheid.

Er is moed voor nodig om jezelf echt te laten zien, jouw ware verhaal te delen. Niet alleen help je daarmee anderen maar zodra je daarvoor kiest heel je ook jouw ‘wonden’. Kwetsbaarheid is kracht!

Daarom ben ik ook dankbaar dat Wendie in deze uitzending openhartig praat over haar relatie met geld.wendie huis in 't veld

  • Wat doe je wanneer je echte financiële problemen krijgt en er geen geld meer is om de rekeningen te betalen
  • Wat doe je wanneer leven in angst de nieuwe werkelijkheid is geworden?
  • Wat doe je wanneer je elk moment op straat gezet kan worden door de woningvereniging?

En nog veel belangrijker: wat ga je doen om het roer te keren?

Het is geen geheim dat veel mensen  een tragische relatie hebben met geld. Waar komt het vanaf en hoe kunnen we onze relatie met geld en onszelf verbeteren? Het komt allemaal aan bod in deze aflevering van Unleash The Hero Within.

Maar er is meer. Want naast geld speelt liefde ook een grote rol in haar leven en vertelt ze alles over haar project De Liefdesdokter.

Wil je meer weten over Wendie bezoek dan haar website.

Much love,

marcel lahaije

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter