Geplaatst in:

Testimonial Julia van den Hurk

Onlangs mocht ik een lezing verzorgen voor José en Julia van den Hurk van Slim Mental Coaching. Het was voor mij even zoeken naar de overeenkomst tussen een afvalcoach en een Storyteller over Heldenverhalen maar al snel had ik het verbindende verhaal gevonden: lekker in je vel zitten!

Lekker in je vel zitten is uiteraard meer dan alleen maar een getal op de weegschaal. Hoe je je voelt word immers voor een groot deel bepaald hoe je denkt en hoe je met je emoties omgaat.

Het werd een inspirerende avond waar ik de aanwezigen kennis mocht laten maken met mijn ‘schatkaart’ en ze de weg mocht laten zien naar een gelukkig leven.

Maar wie kan het beter vertellen hoe de avond is geweest dan Julia van den Hurk? Hier volgt haar ervaring.

Much love,
marcel lahaije

 

Geplaatst in:

Laat een reactie achter