Geplaatst in: ,

Podcast met Natascha Rouette

Visuele media is niet meer uit ons leven weg te denken en de invloed ervan zien we met de dag groeien. Niet alleen in ons privé leven maar ook in de zakelijke markt. Hoe ga jij als ondernemer om met visuele media en hoe kun je dit inzetten om jouw bedrijf en jouw verhaal op een onderscheidende manier neer te zetten.

In deze podcast praat ik met Natascha Rouette, founder en eigenaar van Media Inn. Het is haar missie om visuele media dichter bij mens en maatschappij te brengen.  Om dit te doen heeft zij Media In opgericht: visuele media inzetten als medium om je doelen te behalen.

Ik praat uitgebreid over haar missie, haar bedrijf en wat visuele media precies inhoud. We hebben het over de werksfeer binnen dit inspirerende en innovatieve bedrijf en welke voorwaarden zij stelt aan de mensen die bij Media inn werken: openheid, kwetsbaarheid en het onvoorwaardelijk willen delen.

Daarnaast hebben we het uitgebreid over haar burn-out, hoe zij hier mee omgegaan is en wat dit zware proces haar uiteindelijk gebracht heeft. Maar ook de keerzijde van media prikkels komen aan bod. En tot slot gaan we dieper in op wie Natascha is, wat haar dromen zijn, wat haar donkerste en mooiste dag in het leven was en wat haar ochtendrituelen zijn.

Much love,
marcel lahaije

“Life is easy! Be you!” – Natascha Rouette

Geplaatst in: ,

Laat een reactie achter