Geplaatst in:

Waar vind ik inspirerende mensen?

Op jouw ontdekkingsreis naar een leven gevuld met meer passie, betekenis en avontuur is het onvermijdelijk dat je nieuwe mensen gaat ontmoeten. Mensen die hun dromen met je delen, mensen die je inspireren en mensen die jou verder kunnen helpen om een stap dichter bij jouw droomleven te komen. Misschien zijn die mensen al aanwezig in je leven maar de ontdekking van jouw nieuwe verhaal kan ook op onbegrip stuiten in je omgeving. Niet iedereen deelt jouw enthousiasme en passie. En dat is prima!

Maar het creëren van het leven van je dromen gaat een stuk sneller als je bondgenoten hebt, een reisgezelschap van lotgenoten of zielsverwanten. Deze nieuwe vrienden lijken in eerste instantie misschien niet bij je te passen omdat ze er anders uitzien dan de mensen waar je normaal gesproken mee optrekt.  Maar laat je niet misleiden door hun leeftijd, uiterlijk, sociale status of andere aardse ‘kwaaltjes’ want jouw stam bevindt zich op een diepere laag. Een laag die je alleen maar kunt ontdekken door moedig te zijn, door een held te zijn.

Let me shed some light on the matter….

Geplaatst in:

Laat een reactie achter