Geplaatst in:

Podcast met Rob Aalders

Er zijn maar weinig onderwerpen die zo zwaar beladen zijn in ons leven als geld. Geld speelt een grote rol in ons leven of we het nou leuk vinden of niet. Helaas kan geld ook een bron zijn van veel ellende. Educatie over geldzaken is vreemd genoeg iets waar we weinig of niks over leren in ons onderwijssysteem.

Tijd dus om met iemand te praten die ontzettend veel over geld weet en ons kan verrijken met zijn kennis en wijsheid. Rob Aalders is o.a. een coach en het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om financieel onafhankelijk te zijn. Hij spreekt regelmatig bij RTLZ en RTL7 over geldzaken en is een veelgevraagd spreker bij o.a. Succesgids. Op dit moment reist hij regelmatig de wereld over als assistent coach voor Millionaire Mind Intensive.

Rob Aalders

Rob zijn verhaal begint als werknemer voor Coolblue waar hij op 52 jarige leeftijd werd ontslagen en zonder werk kwam te zitten. In dit interview praat Rob openhartig over zijn reis, zijn tegenslagen en zijn overwinningen. Dit interview is gevuld met ontzettend veel tips en inzichten die jou gaan helpen om anders naar geld te kijken en je het pad naar financiële vrijheid laat zien.

Much love,

Geplaatst in:

Laat een reactie achter