Geplaatst in:

Podcast met Jeannette Vaessen

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Jeannette en toen ik vroeg wat zij precies deed vertelde ze mij dat ze anderen hielp om de geheimen van het leven te ontrafelen. Mijn interesse was gewekt en ik besloot om eens persoonlijk kennis met haar te maken. Tijdens dit mooie gesprek was ik al meteen onder de indruk van Jeannette en haar manier om naar de wereld te kijken. Het was dan ook onvermijdelijk dat ze in mijn podcast uitzending terecht zou komen.podcast Jeannette Vaessen

In deze diepgaande en inspirerende podcast praat ik met Jeannette over de vraag die ons allemaal wel eens bezig houdt: wie ben ik en wat kom ik hier doen? De donkere reis die we mogen afleggen om onszelf te ontdekken, de obstakels die we onderweg tegenkomen en hoe we hier mee kunnen omgaan. Daarnaast houdt Jeannette zich bezig met Sjamanisme en staan we uitgebreid stil wat dit voor jou betekent.

Deze podcast wil je niet missen als je graag een laagje dieper wilt gaan en meer wilt weten over de spirituele wezens waar we mee omringd zijn.

Geniet van dit mooie gesprek,

 

Luister ook via:

 

 

Geplaatst in:

Laat een reactie achter