Geplaatst in:

Interview Marie Claire van der Bruggen

Marie-Claire van der Bruggen was zich als kind al bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen en waarin ze haar heel erg op haar gemak voelde. Hier op aarde voelde ze zich niet echt thuis en had vaak een vreemd soort van heimwee naar iets wat ze niet goed kon verwoorden. Na een lange zoektocht en met behulp van haar gids Charion, heeft ze uiteindelijk antwoord gevonden op veel van haar vragen.

Ze heeft de boeken Het sprookje van de dood, De dag waarop mijn vader een Engel werd en ZielsGelukkig geschreven. Met deze boeken hoopt ze mensen te mogen inspireren om zich ook weer te gaan herinneren wie ze werkelijk zijn en waar ze eigenlijk vandaan komen. Dat ze meer zijn dan alleen maar een lichaam. Ze vindt het vooral heel belangrijk om zoveel mogelijk angst rondom het sterven en de dood proberen weg te nemen en mensen te helpen meer te genieten van het leven.

Ik ben ontzettend dankbaar en trots dat ik dit interview mocht doen met deze bijzondere vrouw. Natuurlijk staan we stil bij de ontdekking van haar ‘levensmissie’, haar boeken en de vragen die we allemaal wel eens hebben over het leven en de reden waarom we hier zijn. Daarnaast staan we uitgebreid stil bij de dood. Wat is het nou precies en waarom hoeven we er niet bang voor te zijn. Het komt allemaal aan bod in dit mooie, openhartige en inspirerende interview. Geniet ervan!

Wil je meer weten over Marie Claire dan verwijs ik je graag naar haar website.

Much love,

Geplaatst in:

Laat een reactie achter