Geplaatst in:

Interview Maleka Bent Jamaa

In dit interview praat ik met Maleka Bent Jamaa over haar leven als Power Coach waarbij ze vrouwen helpt om de Godess en superheldin in zichzelf te ontdekken. Daarnaast organiseert ze regelmatig events en heeft ze zelfs bij Oprah Winfrey op de bank gezeten.

Maar hoe doe je dat nou? Hoe wordt je een succesvolle en inspirerende onderneemster? Welke keuzes heeft Maleka gemaakt die haar dichter bij het leven van haar dromen hebben gebracht? Wil jij ook meer weten over hoe jij een Godess kunt zijn en je leven kunt vullen met meer passie, geluk en liefde, neem dan even een klein half uurtje de tijd om dit mooie en inspirerende interview te beluisteren.

Meer informatie over Maleka en over hoe zij jou persoonlijk verder kan helpen vind je op haar website.

Much love,

Geplaatst in:

Laat een reactie achter