Geplaatst in:

Wat houdt je tegen om jezelf te zijn?

Jezelf zijn klinkt zo makkelijk. Hoe komt het dan dat er steeds meer mensen ‘niet lekker in hun vel zitten’?

Een tijdje geleden was ik op een bijeenkomst over de Wet van Aantrekkingskracht en dat inspireerde mij om dit filmpje te maken over hoe je meer contact kunt maken met jezelf. Luisteren naar je innerlijke ik vergt vaak wat oefening omdat er verschillende verhalen in je hoofd worden verteld over wie je bent.

Enerzijds is daar het stemmetje dat zegt dat je niet goed genoeg bent maar gelukkig is er ook het stemmetje dat verhalen verteld over hoe ‘awesome’ je bent en dat je weggelegd ben om grootse dingen te doen.

Wat kun je doen om contact te maken met de beste versie van jezelf en je daar beter over te voelen? In dit korte filmpje vertel ik je daar graag wat meer over.

Much love,

Geplaatst in:

Laat een reactie achter