Geplaatst in:

Interview Luc Vossen

Stel je dit eens voor:  je bent 43 jaar, één van de meest succesvolle ondernemers van Maastricht en je besluit om je bedrijf te verkopen waardoor je multimiljonair bent en nooit meer hoeft te werken. Feesten, snelle auto’s, boten vrouwen en alles wat je maar kunt bedenken dat past bij de ‘lifestyle’. Wat kan er dan nog misgaan?luc vossen

Nou, een hele hoop. In dit openhartige interview praat ik met Luc Vossen over zijn carrière, zijn leven en alles wat er daarna mis is gegaan. Waarom gaat vriendschap en zaken doen niet samen en hoe zijn passie voor muziek hem ‘gered’ heeft.

Ik ben dankbaar dat ik een dag met Luc mocht doorbrengen waarbij hij op openhartige wijze zijn verhaal met me heeft gedeeld.

Geniet ervan,

marcel lahaije

Geplaatst in:

2 reacties

 1. Gekke Henkie op 6 september 2020 om 21:06

  Wat een ongelofelijk nietszeggend lulverhaal met iemand die zelfs liegt over zijn echte leeftijd … een “journalist” onwaardig interview!

  • Marcel op 17 september 2020 om 08:45

   Hoi Gekkie Henkie,

   fijn dat je de moeite hebt genomen om te luisteren naar het verhaal van Luc. Spijtig om te horen dat het voor jou een nietszeggend lulverhaal is. Gelukkig staan er nog talloze andere interviews op deze website en hopelijk vind je daar wel iets inspirerend tussen.

Laat een reactie achter