Geplaatst in:

Podcast met Tyana Golsteijn

In mijn allereerste podcast praat ik met Tyana Golsteijn. Zij helpt ondernemers hun stem te laten horen door middel van het maken van een eigen podcast uitzending.

In deze uitzending gaan we het daar uitgebreid over hebben. Alles wat je ooit wilt weten over het maken van  je eigen podcast uitzending komt aan bod. Als jij ook overweegt om je eigen podcast te beginnen dan ga je hier heel veel waardevolle informatie uit halen! Maar we hebben het ook over de worstelingen die het ondernemerschap met zich meebrengtTyana Golsteijn.

Hoe gaat Tyana om met de twijfels, angsten en onzekerheden die we allemaal zo goed kennen. En welke rol speelt spiritualiteit in haar leven? Schud jezelf een kop thee in en kom er gezellig bij zitten.

Het was een openhartig en inspirerend interview, gevuld met tips en wijsheden die jou zeker gaan helpen. Wil je meer weten over Tyana, bezoek dan haar website.

Much love,

Geplaatst in:

Laat een reactie achter