Geplaatst in:

Podcast met Roy Smolenaars

In deze podcast praat ik met Roy Smolenaars, bekend als zanger van de excentrieke mashup-band de Memphis Maniacs. Ik kwam met Roy in contact in de kleedkamer van de sportschool en al snel hadden we het over ‘De Reis’ en ontdekte we een gemeenschappelijk onderwerp: wie ben ik eigenlijk en wat kom ik hier doen. Reden genoeg om een keer af te spreken voor een kopje koffie en een goed gesprek bij de lokale lunchroom.

roy smolenaarsRoy heeft een zeer creatief brein en de dingen die hij bedenkt zijn ontzettend inspirerend. Daarnaast stroomt hij over van de energie en dat werkt enorm aanstekelijk.  Reden voldoende voor mij om hem een keer wat uitgebreider aan de tand te voelen over zijn Reis dat leest als een avontuurlijk jongensboek.

Hoe is het nou om het podium op te lopen waar duizenden fans op je wachten en jij helemaal jezelf kunt laten zien in volle glorie? Hoe zit het nou met die sex, drugs en rock ’n roll die onlosmakelijk verbonden lijkt te zijn en hoe ziet Roy de toekomst?  Daarnaast praten we ook over de rol van spiritualiteit in Roy zijn leven en staan we ook even stil bij zijn inspirerende rolmodel: Elvis Presley.

Kortom, genoeg verhalen die jou een kijk geven in het brein van Roy Smolenaars dat gevuld is met vele inspirerende en wijze woorden. Sit back, relax and enjoy the ride!

Much love,

 

 

Geplaatst in:

Laat een reactie achter