Geplaatst in:

Interview Wout van Wengerden

In dit gepassioneerde interview praat ik met Wout van Wengerden, voormalig topsporter, zoeker, denker, nieuwsgier, maar ook twijfelaar. Hij is meervoudig Nederlands kampioen polsstokhoogspringen waar hij in 2012 als gevolg van een blessure mee moest stoppen.

Na zijn carrière als topsporter is hij het platform Kwetsbare Held gestart om antwoord te vinden op een aantal van zijn diepste levensvragen. Het is een plek geworden waar hij vrij kan experimenteren, zijn inzichten en ontmoetingen met bijzondere mensen deelt. Het voelt als een laboratorium.

Tijdens deze zoektocht werd hij zich bewust, dat hij moeilijke dingen heel vaak uit de weg ging. Hij schaamde zich ervoor. Hij was bang dat mensen hem zouden afwijzen of uitlachen als ze de echte Wout zouden zien. Steeds vaker ontdekte hij dat juist het tegenovergestelde gebeurt als je kiest om het aan te gaan. Het brengt juist verbinding.

Luister en geniet van de verhalen die Wout op enthousiaste en inspirerende wijze met ons deelt. Ik ben dankbaar dat ik deze mooie zomermiddag met hem mocht doorbrengen in Amsterdam.

wout van wengerden

Geplaatst in:

Laat een reactie achter