Geplaatst in:

Interview Edgardo De Monte

In dit inspirerende interview krijg je een kijkje in het leven van Edgardo De Monte. We hebben het over zijn leven, de verfilming van het succesvolle boek ‘het sprookje  van de dood’ en (natuurlijk) spiritualiteit.

Edgardo De Monte is gepokt en gemazeld door het leven. Hij kreeg in zijn leven achtereenvolgens te maken met een aantal confronterende zaken die hem de nodige wendingen in zijn leven gaven. In 2000 werd bij hem een hersentumor geconstateerd die uiteindelijk met succes werd behandeld en wonderlijk genas. Het thema boosheid uitwerken naar zijn ouders leverde hem genezing en heling op. Hij besefte dat zijn ouders destijds de beste keuzes hebben gemaakt uit liefde voor hem en dat zij zich bediende met de mogelijkheden die ze op dat moment hadden. “Toen ik dit zag kon ik hen alles vergeven en kon ik genezen. Dit gaf me daarna vrijheid om verder te groeien. Vervolgens ben ik clownerie (bij ‘Speel wie je bent’) en de opleiding NLP Practitioner (bij Peter Dalmeijer) gaan doen en behaalde ik mijn NLP Master bij Paul Liekens”.

Na 21 jaar dienstjaren bij een grote corporatie werd hij door de economische crisis geraakt en ontslagen. Deze gebeurtenis hakte er flink in maar maakte hem wederom flexibel en bracht hem helemaal in zijn kracht. Het jaren ontkennen van zichzelf en zichzelf klein houden moest nu echt afgelopen zijn. “Als het leven je een andere weg laat zien dan dat je ego wilt moet je daar naar luisteren.” Zijn eigen coaching bedrijf Lifetree.nu werd geboren.

Wil je meer weten over Edgardo, bezoek dan zijn website.

Edgardo de Monte

Geplaatst in:

Laat een reactie achter